naar top
Menu
Logo Print

ACCO BRANDS STEUNT OP DRIE PIJLERS TIJDENS PAPER SHOW

Acco Brands stelt u op Paper Show enkele belangrijke (ver)nieuw(d)e artikelen voor. De blikvangers van de stand worden ongetwijfeld de Nobo Nano Clean Whiteboards, de Rexel Promax Papiervernietigers en het Rexel ActiVita & Kensington Health en Wellbeing assortiment. Nano Clean Whiteboards zijn 30% beter bestand tegen inktvlekken


DE WHITEBOARD-OPPERVLAKTEREVOLUTIE

Veel gebruikers weten te weinig over het verschil in whiteboardoppervlak. Nobo helpt gebruikers in hun keuze en heeft daarvoor het assortiment opnieuw ingedeeld én tevens uitgebreid met een nieuw type bord: Nano Clean. Met Nano Clean wordt het bord afgedekt tot op Nano niveau. Elk stalen whiteboard heeft microscopische gaatjes in het oppervlak waar vuil en inktresten zich ophopen. De Nano Clean technologie zorgt ervoor dat deze gaatjes worden afgedekt. Uit testen blijkt dat de Nano Clean whiteboards 30% beter bestand zijn tegen vlekken en krassen in vergelijking met andere whiteboards. De Nano Clean Whiteboards hebben de kost van een gelakt bord, maar de kwaliteit van een emailbord.


REXEL PROMAX PAPIERVERNIETIGERS

De Rexel Promax papiervernietigers zijn geheel vernieuwd. Niet alleen aan het uiterlijk is er gesleuteld, ook de eigenschappen zijn verbeterd. Zo zijn de werkduur en de capaciteit van de papiervernietigers er enorm op vooruitgegaan. Er is een Promax papiervernietiger voor individueel gebruik of gezamenlijk, afdelingsgebruik.

REXEL ACTIVITA & KENSINGTON HEALTH&WELLBEING

Welzijn en productiviteit zijn belangrijk in de werkomgeving, en dat blijft evolueren. Acco Brands biedt een uitgebreid assortiment aan op dat vlak. Zo zijn er daglichtlampen, luchtzuiveraars, geluidspanelen, voetensteunen, monitorarmen en rugsteunen. Veelal voorzien van een SmartFit indicator. Hiermee stelt u het product in een handomdraai in op uw persoonlijke behoefte.

Op Paper Show is Acco Brands terug te vinden op stand 2

ACCO BRANDS

ACCO BRANDS BENELUX

+080073362
-