naar top
Menu
Logo Print

3M LANCEERT MEETING SOLUTIONS

Post-it® merk helpt bij het krijgen van creatieve ideeen

 

3M lanceert voor haar internationaal bekende Post-it® merk het nieuwe Meeting Solutions concept. Daarmee wil het bedrijf een voor haar nieuwe markt aanboren: de sector van vergaderingen, meetings en conferenties; én de veranderende kantooromgeving. Tevens wil ze een nieuwe doelgroep bereiken: millennials die willen samenwerken om tot oplossingen te komen. De producten in het aanbod zijn veelzijdig, complementair, flexibel en bijzonder makkelijk in gebruik.

AANBOD

Meer specifiek gaat het om kleine en grote vergadernota's (Post-it® Meeting Notes en Post-it® Super Sticky Big Notes), vergaderborden (Post-it® Meeting Charts) en Post-it® Sticky Dry Erase Folies.

Post-it® Dry Erase Folies bijvoorbeeld zijn perfect voor brainstormingsessies, voor het oplossen van problemen en om de aanwezigen nieuwe ideeën voor te stellen. Post-it® Super Sticky Big Notes kan je gebruiken om grote ideeën op te schrijven. Ze zijn bijzonder geschikt voor visuele denkers en om belangrijke onderwerpen vast te leggen. De kleinere Post-it® Super Sticky Big Notes dienen dan weer om notities te maken, te brainstormen en to do's te noteren. Op plaatsen waar klassieke vergaderborden niet geïnstalleerd kunnen worden, kan je de Post-it® Dry Erase Folies gebruiken om van je vergaderzaal één grote werkruimte te maken. Zowel de horizontale (bv. tafels, bureaus) als de verticale oppervlakken worden erdoor omgevormd tot één grote vergaderruimte.

OPLOSSINGSGERICHTE PRODUCTEN

Briljante ideeën komen uiteraard niet vanzelf, Post-it® producten helpen u wel om ze te krijgen. Via brainwriting of mindmapping bijvoorbeeld, het opstellen van een SWOT-analyse (sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen) of een boomdiagram. Meer uitleg hierover vind je op www.post-it.be. Oplossingen zijn fantastisch, maar alleen als je het probleem dat je wilt aanpakken, helemaal doorziet. Het visgraatdiagram is een methode om alle potentiële problemen, groot en klein, op te sporen.

Problemen kunnen zich op elk moment van een activiteit voordoen. In plaats van te raden wat de oorzaak van het probleem is (of nog erger: te wachten totdat iemand iets verkeerd doet), biedt het visgraatdiagram kleine teams in één oogopslag de kans om de variabelen te overwegen die de productie belemmeren. Grote en kleine Post-it® Notes zijn daarbij erg handig.

NIEUW

Innoverend in dit Post-it® Meeting Solutions gamma zijn de volgende twee producten:

Post-it® super sticky dry erase folie

Een flexibele whiteboardoplossing die onmiddellijk aan diverse oppervlakken kleeft, zoals geverfde en stalen muren, glas, hout en bestaande whiteboards of krijtborden. Het grote voordeel van dit product is dat je het kan aanbrengen op plaatsen waar je geen normale whiteboards kan installeren. Het is bovendien niet zwaar, heeft geen boorgaten nodig of een ander materiaal om te installeren. Heeft een Super Sticky lijmlaag, waardoor het verwijderbaar is zonder de ondergrond te beschadigen. Kan geknipt worden om een whiteboard op maat te verkrijgen. Is héél makkelijk te installeren zonder luchtbellen in de lijmlaag, dankzij kanaaltjes die de lucht afvoeren naar de zijkant.

Post-it® meeting chart met post-it® super sticky lijmlaag

Een flip-overblok waarbij de bladen gemakkelijk af te scheuren en op elke ondergrond op te plakken zijn dankzij de Post-it® Super Sticky Lijmlaag. Zo houd je al je aantekeningen in het zicht en hoeft de gebruiker niet telkens zijn bladen om en terug te slaan om informatie terug te zoeken.

  • Zelfklevende bladen kunnen op elk oppervlak opgehangen worden;
  • Papier drukt niet door;
  • Past op elke standaard;
  • Ook verkrijgbaar in een draagbare versie.

3M - OFFICE & CONSUMER

3M - OFFICE & CONSUMER

HERMESLAAN 7
1831 MACHELEN
+3227225111
+3227225024