naar top
Menu
Logo Print
 

PILOT PAKT UIT MET LEUKE NIEUWIGHEDEN

Feestelijk 2017 voor pilot

2017 belooft een feestelijk jaar te worden voor Pilot. Zo viert Pilot de tiende verjaardag van de Frixion pennen, en werden exact twintig jaar geleden de G-2 gelpennen gelanceerd. Een uitgelezen moment dus om op Paper Show uit te pakken. Met onwaarschijnlijke verjaardagsacties en een unieke, interactieve kleurervaring zal de stand van Pilot alvast veelbelovend zijn.

MY FRIXBOOK

Een nieuwkomer waarvan veel verwacht wordt, is My FriXbook, een vervolgverhaalop de Frixion Colors. Het concept is heel eenvoudig, maar uiterst plezant voor kinderen. My FriXbook is een interactief kleurboek datin één verpakking wordt aangeboden, met een set van 6 of 12 Frixion Colors viltstiften.


Gratis applicatie

Het kleurboek brengt het avontuurlijke leven van Frixie de kat in beeld. Een avontuur dat vervolgens via de gratis My FriXbook applicatie kan worden ingescand met een smartphone of tablet. Het resultaat is een kleurenprent die tot leven komt in de digitale wereld. Leuke bijkomstigheid is dat je een Facebookprofielfoto in de tekening kunt implementeren, zodat iedereen ook zelf deel van het verhaal kan uitmaken. De applicatie is te downloaden via de App Store of via Google Play.

Analoog ontmoet digitaal

My FriXbook ligt in de lijn van de Frixion Colors, die in de zichtbare en onzichtbare wereld bestaan. Dat is bij My FriXbook hetzelfde: die bestaat in een analoge en in een digitale wereld. “Tenslotte draait het allemaal rond kleuren, creativiteit en fun. Het concept is perfect op de verbeelding van jonge kinderen afgestemd, die tegenwoordig verzot zijn op 'live fun' en op 'connected' ervaringen", zegt Frank Schelkens, managing director van Pilot Belux.

IN DE BLOEMETJES IN 2017

Happy aniversario

In 2017 viert de G-2 gelpen zijn twintigste verjaardag. De gelpen was van meet af aan een groot succes. Tot vandaag blijft de Pilot G-2 de meest verkochte intrekbare gelinktpen in de wereld. Een dergelijk mooi jubileum verdient een feestje natuurlijk. Naast een heleboel leuke prijzen, valt er ook een all-in reis met de vrienden naar Rio De Janeiro te winnen. De reis wordt georganiseerd door Pilot zelf.


Frixion limited editions

Voor Pilot, als pionier en bedenker van de Frixion pennen, is de tiende verjaardag van deze pennen een uitgelezen moment om uitte pakken met een limited edition. De Frixion pennen komen uit in verschillende designsen ontwerpen. Ze zullen alleen beschikbaar zijn bij het aankopen van andere Frixion producten. Het is de bedoeling om die aante bieden via alle kanalen, en die op Paper Show in première voor te stellen aan alle klanten.

ANDERE NIEUWIGHEID

Permanent markers

Nog een nieuwigheid op Paper Show 2017 is de nieuwe serie van permanente markers. Pilot wil zich opnieuw meer gaan focussen op deze permanente markers, dus is Paper Show 2017 de ideale gelegenheid om die in de verf te zetten. De markers zijn vervagingsbestendig en op bijna elk oppervlak toepasbaar. Er zijn twee uitvoeringen, een met een ronde punt en een met een beitelpunt.


Op Paper Show is Pilot terug te vinden op
stand 55

PILOT

PILOT

LEUVENSESTEENWEG 542/C2
1930 ZAVENTEM
+3222458086
+3222458690