naar top
Menu
Logo Print

Distri.biz wordt omgedoopt

Welkom Distri-Smart.com
magazine

DistriSmartAcropaqNV / SA en haar distributieplatform distri.biz zijn al vele jaren succesvol actief in de sector van kantoorbenodigdheden, voornamelijk op de Benelux-markt. Vanaf augustus 2018, zal het distributieplatform distri.biz worden overgenomen door Smart Distribution Technologies GmbH. Het nieuwe bedrijf is gevestigd in Duitsland (met ook btw-nummers in België en Nederland). Nima Vakil en Detlef Hentzel, die samen meer dan 35 jaar ervaring hebben op het gebied van kantoorbenodigdheden, zijn de General Managers. Vanaf de overname zal distri.biz, DistriSmart worden genoemd. De eerste volledig virtuele groothandel die 100% digitaal zal zijn zonder voorraadbeheer.
• Leveranciers uit de Benelux, Duitsland en Frankrijk kunnen al hun producten (zonder beperking) aansluiten op het nieuwe platform Distri-Smart.com, met het oog op maximale automatisering. Producten worden rechtstreeks van de leveranciers naar de resellers verzonden.
• Resellers van hetzelfde marktgebied zullen toegang hebben tot een steeds groeiend aanbod van producten, aangezien steeds meer leveranciers op het platform verwelkomd worden.
• Beide partijen zullen beschikken over een eenvoudig te gebruiken webomgeving via dewelke ze toegang hebben tot hun persoonlijke gegevens en transactiegeschiedenis.
• DistriSmart blijft de enige tegenpartij voor zowel leverancier als reseller.
Meer info via hello@distri-smart.com.

ACROPAQ

ACROPAQ

+3225310000
+3225810098