naar top
Menu
Logo Print

DE 'AUTHENTICS' VAN RAUSCH: BANDO - CLASTO - IXO

Rausch zet zich al veertig jaar in om al zijn innovaties te ontwikkelen met het oog op ecologie, duurzaamheid en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De Bando bladwijzer, die in 2016 geïntroduceerd werd, is voortaan beschikbaar in de Cristal en Bando collecties en Glossy kleuren.

Rausch

BANDO

De beschermhoes is gerestyled. Het is de eerste recto/versote personaliseren beschermhoes voor schriften. Ze is herkenbaar door de kleurband en intelligent door de bladwijzer, waarmee je die onmiddellijk opent op de geselecteerde pagina. Ze bevordert de creativiteit van de student en biedt tijdwinst aan leerkrach-ten. Verkrijgbaar in elf kleuren en drie formaten: 24x32, schoonschrift, A4 en A4+.

AANZIENLIJKE DIVERSITEIT

Huismerken

Rausch is het merk dat fiches, kaften, registers, blocnotes, manifolds, mappen, beschermhoezen, presentatiealbums met of zonder personalisatie, kartonnen en PP-inlegkaarten produceert, waaraan het XL-formaat toegevoegd is.

Clasto

Clasto is het merk voor de collectie van de trapeziuminlegkaarten.

Ecologisch en duurzaam certificaat

Na een audit heeft Rausch het PEFC-certificaat ontvangen, dat staat voor een verantwoordelijke en milieubewuste fabrikant onder het nummer PEFC/07-31-47/128. Rausch is ook lid geworden van Responsible Office.

NIEUWE WEBSITE EN APP

Rausch ontwikkelde een nieuwe website, waarop het assortiment geraadpleegd kan worden, en ontwikkelde speciaal voor de verdelers een eigen applicatie. Kort samengevat, een aanzienlijk aanbod dat, behalve een verzorgde esthetiek - het oog wil ook wat - ook veel zorg heeft gedragen voor de productie. Het assortiment van bestaande producten is onlangs nog uitgebreid met nieuwe plastic en kartonnen producten, gepresenteerd in nieuwe displays. Die laatste nieuwigheden zullen op de beurs worden voorgesteld.

RAUSCH

RAUSCH

LEOPOLD DE SWAEFSTRAAT 24
1070 BRUXELLES
+3225237893
+3225270079