naar top
Menu
Logo Print

Samenwerking Quantore met PBS Network

Nieuwe koppeling voor vergaande ketenintegratie van leverancier tot ondernemer
magazine

Quantore heeft een overeenkomst gesloten met PBS Network voor het koppelen van de Quantore product- en orderinformatie systemen aan het PBS informatie- en bestelplatform. Het koppelen gaat in fases en zal medio 2019 volledig operationeel zijn. Door het koppelen aan het netwerk wordt het mogelijk om rechtstreekse delcredere orders bij leveranciers via Quantore te plaatsen.
Meer dan 60 leveranciers zullen worden aangesloten op het PBS Network. Hiermee verloopt alle communicatie rondom orders en artikelgegevens geautomatiseerd. Na de koppeling is ruim 60% van de inkoopomzet voor magazijnbestellingen gedekt. Op termijn kan Quantore op deze manier een uitgebreid longtail assortiment naar de leden ontsluiten. Uiteindelijk zullen vrijwel alle leveranciers op het PBS Network aangesloten zijn. 
PBS Network is sinds 1996 actief in de markt van kantoorartikelen, haar aandeelhouders zijn verdelers en leveranciers uit de industrie. Het bedrijf is al actief in landen zoals Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland. De samenwerking met Quantore vormt de basis voor de lancering van de activiteiten in de Benelux.

QUANTORE

QUANTORE

+31246781600
+31246778433