naar top
Menu
Logo Print

Back to School zit vol avontuur met Pritt

Samen met Pritt begin je aan een spannend nieuw schooljaar!
magazine

Voor de nieuwe Back to School 2018 neemt Pritt de kinderen mee naar een nieuw universum. Pritt wil kinderen helpen in de reis naar het nieuwe schooljaar. Om dat doel te bereiken, lanceert Pritt nieuwe lijmstiften en correctierollers, gericht op zowel kinderen als tieners. Nieuwe personages maken hun intrede voor deze gelegenheid: een Robot, Alien, Astronaut, Vallende ster en een Raket. Voor dit schoolseizoen, zal een speciale collectie gebaseerd op het thema Ruimte worden gelanceerd. De Pritt-sticks zijn te verkrijgen in volgende formaten: 11g, 22g en 43g.
Daarnaast maken twee nieuwe sticks hun entree in de collectie: neon sticks. De twee sticks in de kleuren neonroze en neongroen, zijn verkrijgbaar in twee formaten van 10g en 20g. Deze tweekleurige editie is samengesteld uit 90% natuurlijke ingrediënten, ze bieden een eenvoudige dosering, geen papierrimpels en een korte droogtijd.

Pritt vergeet ook de tieners niet door nieuwe correctierollers te lanceren met hetzelfde thema, maar dan in street art.  Dankzij de flexibele punt past de roller zich aan naar de gewenste applicatiehoek zodat de correctietape soepel en schoon wordt aangebracht.

PRITT

HENKEL

ESPLANADE 1/bus 101
1020 BRUSSEL
+3224212958
+3224207200