naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe producten van Henkel

Speel slim in op de nieuwe generatie ‘klussers
magazine

Het doorgeven van klusvaardigheden van generatie op generatie gebeurt steeds minder. Tegelijkertijd groeit het besef dat de wegwerpmaatschappij meer kapot maakt dan ons lief is. “Speel hierop in met producten die aantonen dat ‘zelf maken’ eenvoudig, schoon en snel kan”, zegt Kris Smolders, Sales Manager DIY en Stationary Benelux bij Henkel.
Eén van de nieuwe Henkel-producten is de waterbestendige kneedlijm Loctite Kintsuglue.
Ook is er daarnaast de Pattex Click & Stick, een montagelijm die spijkers en schroeven overbodig maakt, zonder kitpistool. De montagelijm zit in een soort stempelflacon. Pattex Click & Stick is vanaf 1 april 2018 beschikbaar.
Verder is er de Aqua Block Spray, een ‘alles-in-één coating’ waarmee je kunt afdichten, repareren, beschermen en waterdicht maken. De spray is in België en Nederland verkrijgbaar in het Rubson-assortiment.
Voor meer specialistische klusjes introduceert Henkel producten voor dummies. Kris: “Daarvan is Pattex Renew – waarmee je eenvoudig oude voegen repareert – een goed voorbeeld. De oude voeg kan gewoon blijven zitten en met de tube wordt de nieuwe voeg er overheen aangebracht.” 

PRITT

HENKEL

+3224212958
+3224207200