naar top
Menu
Logo Print

PAPER SHOW 2018 KRIJGT 60% EXTRA BEURSOPPERVLAKTE

Ontdek er de nieuwste trends en geniet van spectaculaire kortingen

Op 21 en 22 januari 2018 vindt de 22e editie van de Paper Show plaats. Voor het eerst op een volledig nieuwe locatie: de Nekkerhal in Mechelen. De oude vertrouwde Brabanthal in Leuven voldeed qua oppervlakte niet langer om het groeiende aantal exposanten te ontvangen. Tijdens de vakbeurs ontdekt u opnieuw allerlei nieuwigheden en krijgt u bovendien uitzonderlijke kortingen op aankopen. De beurs brengt leveranciers en inkopers samen en biedt een platform om zaken te doen en te netwerken.

De Paper Show blijft een uitgelezen moment om een brede waaier aan producten te leren kennen in de categorieën papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten

 

PAPER SHOW 2018 BREIDT UIT

De Paper Show is de enige vakbeurs in de Benelux voor papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. Voor het eerst vindt de beurs plaats in de Mechelse Nekkerhal in plaats van de Brabanthal in Leuven. Het concept is hetzelfde. “De doelstelling, de sfeer en de samenwerking met partners zoals SOS Kinderdorpen blijven ongewijzigd", duidt Bea Wollaert van Bosta.

Nekkerhal biedt meer plaats

De nieuwe locatie moet in de eerste plaats het plaatsgebrek oplossen waarmee de organisatie te kampen had. Bij de vorige editie was de standruimte volledig uitverkocht. In de Nekkerhal heeft Bosta maar liefst 10.300 m² ter beschikking. “Om dat even in perspectief te plaatsen: voordien beschikten we over een oppervlakte van 6.200 m². De beursoppervlakte werd dus met niet minder dan 60% uitgebreid", verklaart Bea Wollaert. Op dit moment bevestigden al 103 exposantenhun komst. “We verkochten dus al méér vierkante meters beursoppervlakte dan we in de Brabanthal konden onderbrengen", klinkt het.

Plaats voor grafische sector

Het klassieke aanbod werd de laatste jaren al flink uitgebreid met papierfabrikanten, hobbyartikelen en zo verder. Dankzij de verruiming is er dit jaar plaats om ook de grafische sector aan bod te laten komen. “Zo vinden onze bezoekers werkelijk alles wat met onze branche te maken heeft", aldus Bea Wollaert.

GRATIS INGANG, CATERING EN KINDEROPVANG

Bezoekers profiteren op Paper Show opnieuw van gratis inkom, parking, vestiaire en catering. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert liefdadigheidsorganisatie SOS Kinderdorpen een gratis kinderopvang op zondag. Deze wordt volledig vernieuwd met onder meer een 'snoezelhoek' voor de allerkleinsten en een goochelshow met diertjes.

Beurs met een groot hart

De Paper Show blijft een uitgelezen moment om een brede waaier aan producten te leren kennen in de categorieën papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten

Bosta is al jarenlang een trouwe sponsor van de organisatie. De federatie en haar leden sponsoren ook nu weer het Simbahuis, dat opvang en begeleiding biedt voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. Op maandag 22 januari overhandigt Bosta traditiegetrouw een cheque aan Kim Gevaert, ambassadrice van SOS Kinderdorpen.

PAPER SHOW AWARDS

Samen met het vakblad Script organiseert Bosta voorgaand aan de vakbeurs de Paper Show Awards. Met die awards worden producten bekroond die uitblinken op het vlak van innovatie, ergonomie, functionaliteit, design en milieuvriendelijkheid. “Op vraag van de exposanten breiden we de awards uit met twee nieuwe categorieën die niet pasten in de bestaande rubrieken: hobbyartikelen en lederwaren", vertelt Frank Schelkens, voorzitter van Bosta. Zondagmorgen om 10.30 uur mogen de winnaars hun award in ontvangst nemen in de vipzone.

CHEQUEBOEK

Net als tijdens de vorige edities zal elke aanwezige een chequeboek krijgen. Hierin plaatst een groot aantal exposanten een waardebon voor een geschenk of een speciale korting. Deze acties lopen enkel tijdens de beurs.

Win een iphone x

Bezoekers kunnen ook in de prijzen vallen. Onder de bezoekers die gebruikmaken van de chequeboekjes, wordt er op beide beursdagen namelijk een iPhone X verloot.

PRAKTISCHE INFO

Waar? Nekkerhal, Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen

Wanneer? 21 januari van 9 tot 19 uur en 22 januari van 9 tot 18 uur

Tickets? Surf naar www.bosta.org

Info? Mail bosta@skynet.be of bel naar 02/460.62.12

PAPER SHOW

BOSTA

J. BRUYNDONCKXSTRAAT 31
1780 WEMMEL
+3224606212
+3223959153