naar top
Menu
Logo Print

Algemene vergadering

Jan Jansegers (Fellowes) verkozen tot nieuwste bestuurslid
magazine

Op donderdag 15 juni hield branchevereniging Bosta haar algemene vergadering in feestzaal Eldorado in Humbeek. Secretaris Bea Wollaert benadrukte er het belang van een branchevereniging voor de kantoor- en papierwarensector. Bosta telt liefst vijf commissies die broodnodig werk verrichten voor de jaarlijkse Paper Show, marktonderzoek (in samenwerking met GfK), fundraising, milieu (Responsible Office) en opleidingen (Bosta Academy).

Toekomstgericht investeren
Voorzitter Frank Schelkens gaf kort toelichting bij de cijfers van het afgelopen jaar en de vooruitzichten voor het komende jaar. De belangrijkste conclusie: Bosta investeert fors in groei en promotie, stippelt strategische toekomstplannen uit, en houdt rekening met de verzuchtingen van de leden om de belangen van de branche optimaal te behartigen.

Stemmen voor het bestuur
De Raad van Bestuur telde 11 leden op 12 beschikbare plekken. De zeven uittredende bestuursleden (verkozen in 2015) werden allemaal herkozen. Voor de vacante plek waren er drie kandidaten: Diane Eeraerts (Edding), Ruben Tass (Despec) en Jan Jansegers (Fellowes). Jansegers kreeg de meeste stemmen achter zich en vervoegt het bestuur van de Bosta.

Vooruitblikken op de Paper Show
Secretaris Bea zoomde nog kort in op de Paper Show, die voor het eerst zal plaatsvinden in de Mechelse Nekkerhal. Bosta wijkt noodgedwongen uit naar de nieuwe locatie omdat de beurs in de Brabanthal uit zijn voegen barstte. Op het moment van de vergadering hadden al 73 exposanten hun deelname bevestigd, ofwel 78% van de beschikbare oppervlakte.

BOSTA

BOSTA

+3224606212
+3223959153