naar top
Menu
Logo Print

ZOVEEL MEER DAN PAPIER

Maverick lederwaren, moleskine notitieboeken en tassen, cross & sheaffer schrijfwaren

Gegarandeerd vindt u bij Brepols de agenda die perfect bij iedere levensstijl past. Wij denken aan elk detail: de doordachte week- en dagindelingen, de enorme variatie in covers, de vlotte beschrijfbaarheid van het papier én de stevigheid waardoor uw agenda ook bij intensief gebruik een heel jaar meegaat. Niet voor niets worden we al jaren gewaardeerd door meer dan 5 mio consumenten. Ook voor 2019 pakt Brepols weer uit met tal van nieuwigheden.

brepols

BREPOLS, “ONE STOP SHOP" PARTNER

Brepols brengt een brede waaier van producten die het hele jaar door gewild zijn, goed verkopen en mooie marges opleveren. Naast agenda's, schrijfmappen, adresboeken of andere artikelen om je dagelijkse leven op een klassevolle manier te organiseren, is Brepols exclusief distributeur voor Maverick lederwaren, Moleskine en Cross & Sheaffer schrijfwaren.

MAVERICK

Sinds 2017 bouwt Brepols gestaag aan de merkbekendheid van de Maverick-lederwaren: van portefeuilles tot schrijfmappen, van toilettassen tot laptoptassen. Allemaal lederwaren voor kwaliteitsbewuste en non-conformistische individuen op zoek naar de meest geschikte prijs-kwaliteitsverhouding. De stoere Dalian serie in 'oily pull-up' leder is een absolute bestseller in alle winkelpunten. Maar ook de gloednieuwe Montana collectie in vegetaal buffelleder ziet er veelbelovend uit.

brepolsMOLESKINE

Moleskine heeft de onbevredigde behoefte gedetecteerd voor notitieboeken met veel meer pagina's. Van studenten tot zakenmensen, van creatieve schrijvers tot grote poëten … dit dikkere notitieboek met maar liefst 400 pagina's is de ideale metgezel voor ieders' eindeloze verhalen. Het is verkrijgbaar als Large formaat (13 x 21 cm), met dubbel leeslintje, zowel in harde als soepele omslag.De Moleskine ziel werd volledig geïntegreerd in een nieuwe ledercollectie: een minimalistisch ontwerp met afgeronde hoeken, elegant, praktisch en tijdloos. De nieuwe tassen vormen een overbrugging tussen traditie en hedendaags design, ideeën en identiteit, ruimte en elegantie. Net zoals het legendarische notitieboekje een onmisbare tool is voor het neerschrijven van herinneringen, ideeën of to-dolijstjes, zijn deze tassen een verzamelplaats voor alle objecten die je nodig hebt voor je dagelijkse avonturen.

CROSS & SHEAFFER

cross1cross2cross3Cross steekt de Classic Century in een trendy jasje. Deze collectie is het vlaggenschip van Cross en staat voor concessieloze kwaliteit, gekenmerkt door de conische top. Perfect uitgebalanceerd voor een vloeiend en verfijnd schrijfgevoel. Een ware legende die al ruim 70 jaar brieven, gedichten en bedankjes achterlaat. De nieuwe afwerking omvat een prachtig geborsteld diamantgravurepatroon en is een ware streling voor het oog. Een stijlvol accessoire waarmee je gegarandeerd de aandacht steelt of iemand een prachtig cadeau schenkt.

Kortom, als winkelier met een hart voor mooie en kwalitatieve producten, kan je niet voorbijgaan aan Brepols, stand 65

BREPOLS

BREPOLS

+3214402579
+3214402590