naar top
Menu
Logo Print

BREPOLS, UW ALLES-IN-EENPARTNER VOOR PEN EN PAPIER

Agenda's, kalenders, notebooks, schrijfmappen en ook luxe schrijfwaren

  Brepols is al enkele maanden de exclusieve distributeur van de luxe schrijfwaren van Cross en Sheaffer. Omdat die, net als Brepols, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel dragen, passen deze drie merken uitstekend bij elkaar. De focus blijft echter ook bij agenda's, en uiteraard kunnen enkele nieuwe modellen niet ontbreken. We werpen een blik op de collectie voor 2018.


BREPOLS ALS EXCLUSIEVE DISTRIBUTEUR VAN CROSS EN SHEAFFER

“Onze capaciteit om de focus te leggen op sterke merken, alsook onze toegewijde en zeer enthousiaste marketing- en salesteams zullen ervoor zorgen dat deze strategische samenwerking een succes wordt“, aldus Marc Aerts, CEO, en Bert Lippens, commercieel directeur van Brepols. De volledige collectie luxe schrijfwaren kan worden bewonderd en besteld op de beursstand van Brepols (stand 15), vanaf een consumentenprijs van € 15 voor Sheaffer en € 30 voor Cross.

STERKE FOCUS BLIJFT OP AGENDA'S

Brepols staat vooral bekend om de agenda's. Niet voor niets staan we al jaren garant voor een hoge kwaliteit en functionaliteit, jaarlijks gewaardeerd door miljoenen consumenten, en dit al meer dan 220 jaar. U voelt de toewijding en het vakmanschap als u een bladzijde omslaat.

Wat betekenen de brepols agenda's voor een retailer?

Een sterk merk. Continue vernieuwing, gedreven door uw behoeftes. Hoogwaardige kwaliteit, verzekerd door de productie in eigen huis. En vooral producten die gewild zijn en die mooie marges opleveren. Onze agendacollectie voor 2018 bevat weer heel wat nieuwigheden, zowel op het vlak van design als dat van materiaalkeuze.

ACCESSOIRES VOOR EEN GEORGANISEERD LEVEN

Naast agenda's brengt Brepols ook een brede waaier van producten die helpen om het dagelijks leven op een klassevolle manier te organiseren: notebooks, schrijfmappen, adresboeken, gastenboeken of fotoalbums. Allemaal producten die het hele jaar door verkopen, en worden geproduceerd volgens de Brepols kwaliteitsnormen.

 

Palermo

De succesvolle Palermo Classic wordt uitgebreid met een zeer mannelijke en rijke kastanjebruine kleur. Daarnaast wordt er ook een zeer vrouwelijke tegenhanger gelanceerd: Palermo Pastel. Beide lijnen zijn op-en-top Italiaans, vol mode en raffinement, vol durfen expressie. Op het zachte, synthetische leder van uw agenda, schrijfmap of creditcardetui, vallen de zwarte gelakte randen meteen op. De opvallende met de hand gestikte naden? Die zijn tot in de puntjes verzorgd. Ook dat is Italiaanse klasse.

Retro

Het rijke grafische verleden van Brepols komt opnieuw tot leven in de Retro collectie. Vergeten, traditionele designs kregen een fris jasje, en geven een intrigerende look aan uw agenda, door de combinatie van luxe papier en sterk linnen in de rug.

Happy & twist

Een zeer kleurrijke en leuke collectie, bestemd voor een breed vrouwelijk publiek. Met zes tekeningen en twee formaten, en dat alles in een handige display.

Colora

Een agendacollectie uit zeer felle en trendy kleuren met een soepele omslag en een aangename touch. Nog nooit werd je zo vrolijk van het plannen van je dagelijkse bezigheden.

Stark

Een stoere combinatie van materialen en kleuren, robuuste eenvoud ten top.

U vindt Brepols terug op stand 15

BREPOLS

BREPOLS

+3214402579
+3214402590