naar top
Menu
Logo Print

MATTHIJS OFFICE SUPPLIES BLIJFT OP KOERS

Ondanks de ups en downs en de stevige concurrentie bleef Matthijs Office Supplies op koers in 2016. De firma bestaat nu zo'n veertig jaar en werd destijds opgericht door Marc Matthijs. Ons motto is nog altijd hetzelfde: service, goede vakkennis en klantgerichtheid.


UITBREIDING GAMMA

Kassarollen blijven nog steeds onze corebusiness en vertegenwoordigen 60% van de omzet. Op de vorige editie van Paper Show kwam Matthijs Office Supplies met nieuwe producten op de markt, zijnde de compatibele D1-cassettes voor Dymo en TZ-cassettes voor Brother, geschikte producten voor beletteringssystemen. De vraag hiernaar is gestegen, vooral omdat de prijzen gunstig zijn en Matthijs Office Supplies het enige bedrijf is in België datdit artikel op de markt brengt.De verkoop van compatibele labels voor beide merken zit eveneens in de lift. In de loop van dit jaar kreeg het bedrijf meer en meer vraag naar compatibele toners en inkjets. Daarom werd besloten om dit gamma, onder de naam UPrint, uit te breiden, en met succes.De prijzen hiervan zijn dan ook zéér competitief, en kunnen tot 50% goedkoper zijn dan de originelen. De leverancier geeft dan ook drie jaar garantie op zijn producten. Ook beschikken zij over de nodige certificaten met betrekking tot de ISO-normen.


LACO PRODUCTEN

Ook de Laco perforators en nietapparaten doen het uitstekend op de markt. Naast deze toestelletjes beschikt Laco ook over memoblaadjes, schrijfwaren, markeerstiften, scharen, meetlatten, potloodslijpers en nog veel meer.

Op Paper Show kan u Matthijs Office Supplies terugvinden op stand 44

MATTHIJS OFFICE SUPPLIES

MATTHIJS OFFICE SUPPLIES

+3227311883
+3227821469